.

Karijera

Imperial Riviera d.d. nudi posao u svojim objektima na otoku Rabu, u Makarskoj, Poreču i Dubrovniku u ugostiteljskoj, hotelijerskoj i drugim strukama, a oglase za zaposlenja objavljujemo na ovoj stranici.

Zahvaljujući profesionalnosti, stručnosti i gostoljubivosti našeg osoblja, Imperial Riviera d.d. je danas jedna od vodećih hotelskih tvrtki u Hrvatskoj, nastala pripajanjem dviju tvrtki Imperial d.d. i Hoteli Makarska d.d., a odnedavno je svoj portfelj proširila i na destinaciju Poreč i Dubrovnik.

Prednost i prepoznatljivost u hotelijerstvu u odnosu na konkurenciju jesu vrhunski ugostiteljski zaposlenici koji se kontinuirano usavršavaju i razvijaju svoje karijere s ciljem povećanja stručnog znanja i razvijanja profesionalnih i tehničkih vještina. Kvaliteti pridonosi i tradicija bavljenja turizmom koja je na Rabu, u Makarskoj, Poreču i Dubrovniku duga više od 120 godina.

Strategija ljudskih potencijala uključuje upravljanje, vođenje i podržavanje korporativne vizije i misije, kako bismo bili vodeći u smislu poželjnog i atraktivnog poslodavca. Zaposlenicima nudimo atraktivne mogućnosti za kontinuirano profesionalno napredovanje kroz brojne razvojne programe. 

Sukladno potrebama za stručnim usavršavanjem u Imperial Rivijeri razvijamo plan edukacije u okviru kojeg organiziramo različite oblike profesionalnog i osobnog razvoja. Naš je krajnji cilj povećati sveukupnu kvalitetu usluge prema gostu, kao i kreirati motivirajuću atmosferu rada za svakog našeg zaposlenika.

Razvijamo dobru suradnju sa školama, fakultetima i ostalim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj s ciljem pružanja mogućnosti mladim ljudima da se kroz praktičnu nastavu i rad te pripravnički staž upoznaju s poslovanjem Imperial Rivijere.

Njegujemo poticajnu korporativnu kulturu koja omogućuje kontinuirano učenje i rast te stavlja zaposlenike i goste na prvo mjesto.

Sve to prepoznaju i naši sezonski zaposlenici te nam se njih gotovo 70 % svake godine i vraća.

Steknite radno iskustvo u kompaniji iza koje stoji već više od pola stoljeća uspješnog rada i postanite dio naše profesionalne obitelji, javite nam se!

 

Imperial Riviera d.d.
Služba ljudskih potencijala

Jurja Barakovića 2, 51280 Rab
T: 051/667-716, T: 051/667-714
E: ljudski.potencijali@imperial.hr

 

Podružnica za  turizam Hoteli Makarska
Služba ljudskih potencijala

Šetalište dr. Franje Tuđmana 1
T: 021/440-500  T: 021/440-507
E: ljudskipotencijali.makarska@imperial.hr

 

Podružnica za  turizam Poreč
Služba ljudskih potencijala

Jurja Barakovića 2, 51280 Rab
T: 051/667-716, T: 051/667-714
E: ljudski.potencijali@imperial.hr

 

Podružnica za  turizam Dubrovnik
Služba ljudskih potencijala

Jurja Barakovića 2, 51280 Rab
E: ljudski.potencijali@imperial.hr

 

   Croatia Covid 19 INFO