Smještaji destinacija Dubrovnik

Imperial Riviera d.d. od 01. veljače 2022. godine svojim gostima može ponuditi smještaj u 3 hotela u destinaciji Dubrovnik: Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel, Club Dubrovnik Sunny Hotel i Valamar Tirena Hotel.

 

Lacroma Dubrovnik Hotel**** koji sadrži 401 smještajnu jedinicu ,smješten je u zelenoj oazi poluotoka Babin kuk, na samo 15 minuta od Starog grada Dubrovnika. Posljednjih pet godina nositelj je prestižne nagrade "World Travel Award" kao vodeći hotel u Hrvatskoj koji nudi najvišu razinu usluga i sadržaja. Ovaj moderan hotel s vrhunskom uslugom i elegantnim sobama i suiteovima ima unutarnji i vanjski bazen, luksuzni wellness i spa, te bogat hotelski bife, gourmet kuhinju u à la carte restoranu i uslugu dine around. Atraktivne dubrovačke plaže udaljene su samo 250m.

Više o objektu ->

Club Dubrovnik Sunny Hotel*** sa svojih 338 smještajnih jedinica , nalazi se na obali slikovitog poluotoka Babin kuk i udaljen je samo nekoliko minuta od stare gradske jezgre. Jedini je obiteljski klub hotel u Dubrovniku, sadrži all-inclusive uslugu, stay fit program, vanjski bazen s dječjim bazenom i Maro Club specijaliziran za zabavu i razne aktivnosti. Atraktivne šljunčane plaže nalaze se u blizini hotela.

Više o objektu ->

Valamar Tirena Hotel*** sadrži 208 smještajnih jedinica i smješten je u mirnoj prirodi poluotoka Babin kuk nadomak prekrasne šljunčane plaže. Pruža opuštajući odmor u blizini starog grada Dubrovnika. Hotel nudi udoban i prostran smještaj, buffet restoran sa show-cookingom, vanjski bazen za djecu i odrasle, te animacijski program, sportske aktivnosti i wellness centre u obližnjim Valamarovim hotelima.

Više o objektu ->

 

   Croatia Covid 19 INFO